• енглески

O meni

Početna / O meni

O meni

Pre više od decenije sam iz hobija uplovila u svet make up-a. Ubrzo sam posle kursa korektivne šminke iz radoznalosti prešla u svet pozorišnog i filmskog, što je dovelo i do izrade maske.

Pored nebrojenih dama koje mi poklanjaju svoje poverenje na dan posebnih događaja kao što su venčanja, mature i ostale proslave, potpisujem make up za reklame, video spotove, domaće filmove, editorijale, lookbook-ove, modne revije.

Dugo godina sam sam radila u oblasti prodaje i prezentacije dekorativne kozmetike i imala sam prilike da isprobam različite proizvode, teksture, boje i vrste; da se upoznam sa potrebama potrošača, da čujem njihove komentare, bjuti rituale, očekivanja; da se sretnem sa različitim oblicima lica, tipovima kože; imala sam priliku da istražujem i upoređujem proizvode različitih brendova, da pratim trendove bjuti industrije.

Učestvovala sam kao predavač na nekoliko seminara u okviru prezentacije nekoliko make up brendova, ali i samostalno, sa ciljem da se ova oblast bolje približi publici.

Kao master slikarstva, ova profesija mi je omogućila da proširim polje svog kreativnog delovanja i izražavanja – lice kao trodimenzionalna slika. Posebna satisfakcija je osmeh mušterije koja zrači samopouzdanjem i jedinstvenom lepotom.

Ova platforma predstavlja komunikaciju sa ljubiteljima oblasti ulepšavanja, deljenje mojih iskustava i stanovišta gledanja na predstavu lepote i hvala Vam što se interesujete. Pokušaću da Vam iz projekta u projekat sve više približim svaki aspekt ove oblasti i pridobijem Vaše poverenje. Radujem se putovanju koje sledi…

                                                                                                                              S poštovanjem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нема производа у корпи.